Felhasználási feltételek

Ingyenes szolgáltatás

A felhasználók számára az Értékkövető minden szolgáltatása ingyenes.

Adatkezelés, adatvédelem

Mindent megteszünk a személyes adataid védelmében, ezért az egész rendszer alapértelmezésben anonim, az értéktárgyak nem köthetők a valós tulajdonoshoz. Kizárólag a lopott vagy elveszett termékek kereshetők. Részletekért lásd az adatkezelési nyilatkozatot.

Kereső

A keresőt kizárólag valós, fizikai személyek (human users) használhatják. A keresőt nem használhatják keresőrobotok, automatizált scriptek (M2M, machine-to-machine).

Hibás, valótlan, vagy elavult adatok

Mindent megteszünk, hogy a lopott és elveszett értéktárgyakat tartalmazó adatbázis hibátlan és naprakész legyen. Igyekszünk biztosítani, hogy a felhasználók ne vigyenek fel hibás adatokat. Mindazonáltal az adatok helyessége a felhasználókon múlik, ezért felelősséget nem vállalunk.

Kérünk mindenkit, hogy ügyeljen a felvitt adatok helyességére és kellő körültekintéssel használja a keresési eredményeket. Ez mindannyiunk közös érdeke.

Felhasználói azonosítás

A felhasználók azonosítása Facebook vagy Google+ fiókkal történik. Első alkalommal engedélyezd, hogy az Értékkövető alkalmazás hozzáférjen a fiókodhoz. Az alkalmazás kizárólag felhasználó-azonosításra (authentikáció) szolgál, nem kéri le vagy tárolja személyes adataidat, nem ír a faladra, stb.

Jogi nyilatkozat

A honlap használatával a felhasználó a felhasználási feltételeket (beleértve az adatkezelési szabályokat) elfogadja.

Felhasználási feltételek változása

A felhasználási feltételek változása esetén a felhasználókat értesítjük.